Meny 1 – vecka 6, 10, 14
Coq au vin. Kycklinggryta på rödvin, med svamp, timjan, bacon, persilja och vitlök. Serveras med ris och en sallad på kikärtor och persilja.
Meny 2 – vecka 7, 11, 15
Slottsstek på innanlår. Tunt Skivad lågtempad nötinnanlår, serveras med klassisk gräddigsky skalad potatis och svartvinbärsgele.
Meny 3 – vecka 8, 12, 16
Bouillabaisse med torskrygg och handskalade räkor. Fransk fisk och skaldjursgryta, med tomat och fänkål. Blåmusslor, saffran, handskalade räkor, torskrygg och aioli.
Meny 4 – vecka 9, 13
Viltskavsgryta. Klassisk skav, med grädde, kantareller, gul lök och timjan. Serveras med potatispure och rårörda lingon.
Dessert –
Inkoktäpple , pajsmulor, kanderade nötter och vaniljsås.
Pris:
195 kr/person, inklusive dessert: 299kr/person.
Eventuella prisavvikelser kan förekomma, se meny.
Helgkassen förbokas dagen innan senast 21.00 och upphämtning sker torsdag-söndag mellan 15:00-21:00.