Jobba med Hemavans tightaste team

Nu söker vi på Hemavans Fjällcenter medarbetare för sommarsäsongen 2024!

Nu söker vi på Hemavans Fjällcenter kollegor inför kommande säsong. Vill du få möjligheten att både arbeta i och uppleva vår fantastiska natur i ett av Sveriges vackraste fjällområden? Kanske är det just Dig vi söker?

Om Hemavan:

Hemavan är norra Sveriges största skidort och en central punkt för vandrare som vill gå Kungsleden & andra fina dagsturer i området. Vi ligger mitt i riktiga fjällen i Lappland/Västerbotten. Dessutom är vi bara ett stenkast från Norge. Här finns det aktiviteter för alla naturälskare både vinter & sommartid. Här finns skidåkning för hela familjen men även för dem som gillar turåkning & en fin park i skidbacken. Vi erbjuder längdskidåkning både för motion och turåkning, skoterkörning i vår fantastiska natur både för familjen, livsnjutaren och proffsen. Vandringen är en stor del av sommaraktiviteterna men utöver det har Hemavan otroligt fin natur att cykla, fiska och paddla i. Dessutom har vi vår flygplats centralt vilket gör att vi är en av de mest centrala fjällanläggningarna i hela Sverige med bara 10 minuters gång från flyget till skidliften.

Om Hemavans Fjällcenter:
Vi driver hotell- & restaurangverksamhet, vi förmedlar ca 150 stugor åt privatpersoners genom vår stugförmedling. Hemavans Fjällcenter har ca 100 bäddar på vårt hotell och vandrarhem.

Vi jobbar tight och mycket mellan avdelningarna och detta krävs för att vi ska kunna hålla stabil och bra service.

Vi kan erbjuda säsongsanställning för kommande säsong där arbetsperioden beslutas enligt överenskommelse.

Placeringsort: Hemavan

Nedan hittar ni våra tjänster.