Jobba med Hemavans tightaste team

Nu söker vi på Hemavans Fjällcenter personal in för vintersäsongen 22/23

Vi söker dig som brinner för gästvänlighet, service och vill jobba i ett av sveriges vackraste fjällområden. Hemavan är norra Sveriges största skidort och ligger mitt i riktiga fjällen i Lappland/Västerbotten.  Här finns det aktiviteter för alla vinterälskare. Skidåkning för det små men även för dem lite mer extrema. Skoter körning för proffsen och för livsnjutaren. Längdskidåkning för alla längsälskare. Vi vill att gästen ska få den bästa möjliga upplevelsen av Hemavan och jobbar därför alltid utifrån gästens perspektiv. Vår flygplats gör att vi är den mest centrala (stora) Skidanläggningnen i hela Sverige med bara 10 min gång från flyget till liften. Dessutom är vi bara ett stenkast från Norge. Vi söker nu dig som är driven och älskar service på en hög nivå.  Just nu söker vi en restaurang ansvarig för vår restaurang. Mer information vid seriösa ansökningar. 

Vi kan erbjuda  Säsongsanställning för vintern 2022/2023, där arbetsperioden beslutas enligt överenskommelse.   Placeringsort  Hemavan.

Just nu söker vi medarbetare till vintersäsongen!

Servering

Vi söker dig som har erfarenhet inom restaurang och brinner för mat, dryck och en hög servicenivå. Vi har plats för både servispersonal och restaurang ansvarig. Vi söker just nu serviser som vill jobba 75% vi söker även 1-2 restaurang ansvariga som har minst 3 års erfarenhet av branschen.

Kock

Vi söker dig som brinner för matlagning och har ett par år i bagaget. Vi vill hålla en så hög standard som möjligt och strävar alltid efter nya utmaningar. Du är driven och en glad person som älskar att laga mat. Söker du en ansvarsroll är vi gärna öppna för att diskutera detta.

Lokalvårdare

Inför vintern söker vi lokalvårdare. Dina dagar blir varierande och fyllda med skratt då du har några av Hemavans roligaste kollegor. Dagarna börja på morgonen och du får sluta lagom i tid för att njuta av några soltimmar och kvälls aktiviteter. Vi söker 2 personer från årsskiftet och 5 personer från vecka 8.

Frukostvärd/värdinna

Är du morgonpigg och gillar att ta eget ansvar så är detta en perfekt för dig. Tidiga morgnar och slutar lagom i tid till att hinna med några åka i backen eller bara njuta av ett par soltimmar utomhus. Tjänsten gäller 75-100%.

Vaktmästare

I jobbet som vaktmästare på Fjällcenter har du varierande dagar med många olika uppgifter. Vi håller i snöskottning, hålla ordning och reda på gården och hjälpa gästerna med de dem kan tänkas behöva för att få en så bekväm vistelse hos oss som möjligt. Vi arrenderar även ett 100-tal stugor som vi håller ordning och reda på.