Jobba med Hemavans tightaste team

Nu söker vi på Hemavans Fjällcenter personal in för vintersäsongen 22/23

Nu söker vi på Hemavans Fjällcenter kollegor inför vintersäsongen 22/23. Vill du få möjligheten att både arbeta i och uppleva vår fantastiska natur i ett av Sveriges vackraste fjällområden? Kanske är det just Dig vi söker?  Om Hemavan: Hemavan är norra Sveriges största skidort och ligger mitt i riktiga fjällen i Lappland/Västerbotten. Dessutom är vi bara ett stenkast från Norge. Här finns det aktiviteter för alla vinterälskare. Skidåkning för både stora och små men även för de som söker mer extrema utmaningar. Längdskidåkning både för motion och turåkning. Skoterkörning i vår fantastiska natur både för familjen, livsnjutaren och proffsen. Dessutom har vi vår flygplats centralt vilket gör att vi är en av de mest centrala skidanläggningar i hela Sverige med bara 10 minuters gång från flyget till skidliften.

Vi kan erbjuda  Säsongsanställning för vintern 2022/2023, där arbetsperioden beslutas enligt överenskommelse.

Placeringsort  Hemavan.

Just nu söker vi medarbetare till vintersäsongen!

Servering

Vi söker dig som har erfarenhet inom restaurang och brinner för mat, dryck och en hög servicenivå. Vi har plats för både servispersonal och matsalsansvarig. Just nu söker vi serviser som vill jobba 80-100% och en matsalsansvarig som vill jobba 100%. I rollen som matsalsansvarig så ansvara du över: Att gästen ska ha den bästa möjliga upplevelsen av vår mat, dryck och service. Daglig drift, logistik i matsalen och försäljningsutvecklingen i restaurangen. Hantering av bokningar och bokningsförfrågningar. Hantering av kassor och personal i drift. Arbetet tillsammans med kökschefen och eventansvarig för att utveckla vår verksamhet samt bibehålla struktur och kvalitet i verksamheten. Ansök redan nu!

Kock

Vi söker dig som brinner för matlagning och har ett par år i bagaget. Vi vill hålla en hög standard och strävar alltid efter nya utmaningar. Du som söker är driven och en glad person som älskar att laga mat. Vi söker en souschef och flera kockar för vintersäsongen. Kocktjänsterna ligger på 80-100% Souschef söker vi på 100%. Ansvar i rollen som souschef: – Du ansvarar för den dagliga driften – Upprätthålla kvalitet och service – Beställningar – Ser till att alla anställda följer verksamhetens normer, regler och värderingar.

Lokalvårdare

Inför vintern söker vi lokalvårdare. Dina dagar blir varierande och fyllda med skratt då du har några av Hemavans roligaste kollegor. Dagarna börja på morgonen och du får sluta lagom i tid för att njuta av några soltimmar och kvälls aktiviteter. Vi söker 2 personer från årsskiftet och 5 personer från vecka 8.

Frukostvärd/värdinna

Är du morgonpigg och gillar att ta eget ansvar så är detta en perfekt för dig. Tidiga morgnar och slutar lagom i tid till att hinna med några åka i backen eller bara njuta av ett par soltimmar utomhus. Tjänsten gäller 75-100%.

Vaktmästare

I jobbet som vaktmästare på Fjällcenter har du varierande dagar med många olika uppgifter. Vi håller i snöskottning, hålla ordning och reda på gården och hjälpa gästerna med vad dem kan tänkas behöva för att få en så bekväm vistelse hos oss som möjligt. Vi förmedlar även ett 100-tal stugor som vi håller ordning och reda på.