Avbokningsvillkor Stugor

Du som GÄST kan skydda dig mot avbokningskostnader genom att köpa ett avbeställningsskydd för 300 kr.
Avbeställningsskyddet betalas vid bokningstillfället.
Om ni har betalat avbeställningsskydd och måste avbeställa det bokade boendet, kontakta receptionen på +46(0) 954- 300 02 eller på info@fjallcenter.se.

För boende i stugor gäller bokningsvillkoren nedan.

Villkor :

– avbeställning som sker tidigare än 30 dagar före ankomst debiteras med kostnaden för avbeställningsskyddet.

– avbeställning 30 till 15 dagar före ankomst vid köp av avbeställningsskydd behåller vi 50 % av totalpriset + avbeställningsskyddet.

– avbeställning 14 dagar till 48 timmar före ankomst vid köp av avbeställningsskydd behåller vi 75 % av totalpriset + avbeställningsskyddet.

– avbeställning 47 – 0 timmar före ankomst vid köp av avbeställningsskydd behåller vi 100 % av totalpriset + avbeställningsskyddet.

OBS! Om du EJ köpt avbeställningsskydd gäller INTE villkoren för återbetalning. Vid avbeställning på grund av sjukdom eller dödsfall inom familjen, som kan styrkas med läkarintyg, och om avbeställningsskydd betalats, återbetalas totalbeloppet, utom summan för avbeställningsskyddet och en expeditionsavgift på 300 SEK.

HYRESGÄSTENS ANSVAR :
Du som gäst hos oss på Hemavans Fjällcenter har skyldighet att själv kontrollera bokningsbekräftelsen så snart den erhålls.
Eventuella felaktigheter måste påtalas omedelbart.
Hyresgästen förbinder sig att följa de regler och anvisningar som gäller för rummet eller lägenheten.
Hyresgästen förbinder sig vidare att betala alla eventuella kostnader för skadegörelse på rummet och dess inventarier.
Du måste städa före avresan om inte annan överenskommelse är gjord, i hotellboende ingår städ. Vid utebliven eller bristfällig städning kommer en kostnad om minst 500:- att debiteras.
DISPONERING AV STUGA / RUM / LÄGENHETER PÅ HEMAVANS FJÄLLCENTER :
Ni har tillgång till er stuga / rum / lägenhet från kl. 15.00 på ankomstdagen till kl. 11.00 avresedagen. Då skall nyckeln vara återlämnad om inte annan överenskommelse blivit gjord.