En bistro i fjällmiljö

Restaurang Renstigen

På Renstigen 1 hittar du vår super mysiga restaurang. Vi har något för alla. Menyn är inspirerade av det norrländska skogarna. Vi vill att du som gäst ska känna dig som hemma hos oss och därför jobbar vi alltid med hög standard på vår service liksom smakupplevelse . Vi erbjuder även take away i viss mån, om ni hellre vill ta med maten hem till stugan. Efter er middag hos oss har ni chansen att besöka vår populära bar (Trappan) som ett trevligt avslut på middagen.

Vi kan också ta större sällskap som bröllop, kalas m.m.
Gör en förfrågan i förväg så hjälper vi dig!

Den 24 November kör vi igång restaurangen igen för säsongen vi börjar med julbord varje torsdag och lördag fram till den 10 december.

Välkommen att boka ditt bord redan nu!


Julbord

Julbord 24 nov- 10 dec   599kr/per

Mellan 24 november och 10 december så öppnar vi upp för julbord torsdagar till lördagar. Vi erbjuder ett traditionellt och väl tillagat julbord. Dörrarna öppnas kl 18:00 och vi serverar julbordet fram till kl 21:00. För dem som vill fortsätta kvällen så går det bra att göra det en trappa upp i vår bar. (Baren är öppen fre-lör.)

Julbordet förbokas, Är ni ett företag som önska faktura så går det bra att boka via vår mail info@fjallcenter.se.

Julafton 750kr/per

Nytt för i år är att vi serverar julbord under två sittningar på julafton. Kl 12:00 och 16:00. Under den tidigare sittningen kl 12:00 så erbjuder vi barn att äta för endast 295kr. Dem har även chansen att träffa tomten kl 13.30 då han kommer på besök hos oss. Julbordet förbokas och betalas vid bokningen.

Välkommen att boka ditt bord redan nu!


Trappan

Trappan

Välkommen till vår bar

Vi hälsar er hjärtligt välkomna en trappa upp till vår fina bar för lite eftermiddagshäng.
Är ni sugna på en öl eller kanske en riktigt väl tillagad Cocktail? Här hittar ni bästa kvaliteten i byn och härlig personal.