Jaga i helt unika miljöer

När den färgsprakande hösten inträder får en del av oss något vilt i blicken. 

Jakten för småvilt startar redan den 25 augusti. För jägare som inte är fast bosatt i Sverige är det jaktstart den 16 september.

Fjälljakten på småvilt ger många människor värdefull rekreation och oslagbara naturupplevelser i vår fjällvärld. Var rädd om den!

Som en god jägare respekterar Du viltet och naturen samt avväger uttaget efter vilttillgång och Ditt behov. Se till att Du har med dig jakttillstånd, statligt jaktkort, vapenlicens samt i förekommande fall införselhandling.

Älgjakten är årets stora höjdpunkt för många jägare. 

För dig som är intresserad av att delta i jakt finns det auktoriserade jaktarrangörer som erbjuder jakt på älg. Mer information om vad som erbjuds finns i länkarna nedan.

Försäljning av jaktkort

Försäljning av jaktkort för småviltsjakt på statens mark sker via www.natureit.se f.r.o.m 20 augusti. Där aktiverar du även jaktdagar och viltrapporterar.

Intresseanmälan

När vi fått in din bokningsförfrågan så kollar vi på lediga guider och återkommer med en bekräftelse.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

You are also able to book through phone or e-mail.

info@fjallcenter.se | 0954 30002

Fler aktiviteter under sommaren

Det är fjällens många sidor som gör att folk från hela världen kommer hit. Och den speciella känslan av frihet känner alla igen som varit här. Här är naturen och upplevelserna för alla – alla årstider. Kontakta oss så skräddarsyr vi din fjällupplevelse.