Camping Hemavan

Välkommen till vår camping

Välkommen till vår charmiga camping och ställplats nära O’Learys Hemavan, där fjällens storslagenhet möter bekvämlighet och gästfrihet. Hos oss kan du njuta av en naturnära upplevelse med närhet till vandringsleder, fjälltoppar och en mängd sommaraktiviteter som ger minnen för livet.

Vårt välutrustade servicehus erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig under din vistelse. Här kan du avnjuta en god måltid och umgås tillsammans efter en dag fylld av äventyr och dela dina upplevelser med andra gäster.

O’Learys Hemavan ligger bara ett stenkast bort och erbjuder en fantastisk sportbarupplevelse. Här kan du njuta av en bred meny med allt från saftiga hamburgare och krispiga kycklingvingar till fräscha sallader och läckra desserter.

Sportbaren har stora TV-skärmar där du kan följa de senaste sportevenemangen från hela världen. Oavsett om du är en fotbollsfanatiker, älskar ishockey eller vill se den senaste basketmatchen, finns det alltid något att se på O’Learys.

Oavsett om du är här för att utforska fjällvärldens tysta skönhet eller delta i spännande aktiviteter såsom fiske, cykling eller bara för att koppla av och andas den friska fjälluften, så är vår campingplats den perfekta utgångspunkten för din semester. Efter en dag fylld av äventyr kan du koppla av på O’Learys och njuta av god mat och dryck i gott sällskap.

Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse hos oss oförglömlig.

Varmt välkommen till vår camping nära O’Learys Hemavan!

Boka campingplats

O’Learys Hemavan

O’Learys Hemavan Sportbar ligger mitt i den fantastiska fjällmiljön och erbjuder en unik kombination av god mat och underhållning. Här kan du njuta av saftiga hamburgare, krispiga kycklingvingar och andra läckerheter medan du kopplar av efter en dag i fjällen. Med stora TV-skärmar som visar de senaste sportevenemangen är O’Learys Hemavan den perfekta platsen för att umgås med vänner och familj i en varm och välkomnande atmosfär.

Boka bord

  • Servivehus kök
  • Servicehus vardagsrum
  • Servicehus matsal