Julbord

Julbord 24 nov- 10 dec   599kr/per

Mellan 24 november och 10 december så öppnar vi upp för julbord under torsdag-lördag. Vi erbjuder ett traditionellt julbord med julens smaker i fokus. Dörrarna öppnas kl 18:00 och vi serverar julbordet fram till kl 21:00. För dem som vill fortsätta kvällen så går det bra att göra det en trappa upp i vår bar som är öppen fredagar och lördagar.

Julafton 750kr/per

Nytt för i år är att vi serverar julbord under två sittningar på julafton. Kl 12:00 och 16:00. Under den tidigare sittningen kl 12:00 så erbjuder vi barn att äta för endast 295kr. Dem har även chansen att träffa tomten kl 13.30 då han kommer på besök hos oss.

Julborden förbokas.  Är ni ett företag som önska faktura så går det bra att boka via vår mail info@fjallcenter.se.

Detta kan ni hitta på julbordet

Gravad, kallrökt, inkokt-lax och röding, gubbröra, Paté och olika sorter av inlagd sill. Vi har ett gäng goda sallader, bland annat den klassiska mimosasalladen och en grönkålsallad och så klart en massa mer. Ni hittar såklart julskinkan, kallskurna korvar på ren och älg, rökt renstek, rullsylta, rostbiff och hjortstek. På den varma sidan hittar ni prinskorvar och potatis, julkorv och revbensspjäll, Janssons frestelse, tjälknöl på älg, svampstuvning. När ni sedan känner er klara så får ni röra er vidare på ost serveringen med olika mermelader, frukt och dadlar. För att senare avrunda på desserten med en ris a la malta eller kanske en cheesecake.  Allt detta och mycket mer hittar ni på vårt härliga julbord. 

Välkommen att boka ditt bord redan nu!
Boka bord