Julbord

Julbord 15-16 dec   599kr/per

Låt oss föra in dig i julens förtrollande värld med vårt julbord, där du möts av en varm atmosfär i våra nya O’learys lokaler. Vi bjuder på traditionella smaker som blandar sig med vegetariska alternativ passande för julen.

🌟 Höjdpunkter från vårt Julbord 🌟

Vår kock har skapat en festlig meny som omfamnar de klassiska svenska julrätterna, men med en modern twist. Smaka på våra hemlagade köttbullar, gravad lax, prinskorv och mycket mer. 

Vårt dessertbord är en dröm för alla med en söt tand. Prova våra hemgjorda saffransbullar, risgrynsgröt med kanel och socker, samt en rad andra läckerheter.

Komplettera din måltid med ett utvalt urval av drycker, inklusive julöl, julmust och glögg. 

Jul handlar om att dela tid med dem du älskar. Skapa minnen och njut av en gemenskaplig atmosfär som kommer att värma ditt hjärta. Oavsett om du planerar en julmiddag med familj och vänner eller för ditt företags team, så garanterar vi att din upplevelse hos oss kommer att bli en minnesvärd och hjärtlig stund. För er som vill fortsätta kvällen efter middagen så kommer baren hålla öppet och bjuda på shuffelboard och flera andra aktiviteter. Vi lovar att bjuda på en stämningsfull kväll för hela sällskapet!

Julafton 750kr/per

Även i år öppnar vi upp för er som vill slippa stöket och matlagningen hemma och istället komma till oss och njuta av väl tillagade traditionella julrätter.

För bokning ring oss på 0954-30002 eller besök vår maila oss info@fjallcenter.se för att säkra din plats vid vårt eftertraktade julbord. Boka tidigt för att inte missa detta festliga tillfälle. Varmt välkommen till en smakrik och stämningsfull upplevelse!